• ulu_fanua_01

Tala Fou

Folasaga o le Inclined tower UV Aging Test Chamber

一、Fa'atomuaga fa'ata'ita'iga a le olo fa'asaga i le UV:

Fa'ata'ita'i o le UV olo, o se mea e fa'ata'ita'i ai mea e fa'ata'ita'i ai le fa'avevelaina o le UV i le si'osi'omaga fa'anatura, o lo'o fa'aaogaina lautele i pisinisi o palasitika, pa'u, vali, inks, textiles, mea faufale, vaega ta'avale, ma isi pisinisi mo su'ega tau o mea. .O le potu o lo'o iai se fa'apogai o le malamalama o le UV, e masani lava o se moli fa'alelei o le UV po'o se fa'alava moli UV, lea e fa'auluina se fusi o le UV e tutusa ma le mea e maua i le susulu o le la.O lona totonu o loʻo faʻatulagaina faʻapitoa i foliga o se olo faʻafefe, lea e tuʻuina ai faʻataʻitaʻiga i tulaga eseese i luga o le sloping surface e maua ai le malamalama o le UV o le malosi ma itu eseese, ma faʻapea ona faʻataʻitaʻiina le la e taia ai mea mai itu eseese.O le suʻega o le UV tower e le gata ina faʻataʻitaʻiina le irradiation o le UV, ae faʻapea foʻi ma isi mea i le siosiomaga i fafo, e pei o suiga o le vevela ma suiga o le susu, ina ia mafai ai ona vave suʻesuʻeina le faʻatinoga o le tau i lalo o tulaga suʻesuʻe.O lenei metotia o su'ega e taua tele mo tagata gaosi oloa e fa'atino ai le pulea lelei oa latou oloa a'o le'i tu'uina i luga o le maketi, ma e fesoasoani fo'i i fa'alapotopotoga su'esu'e i meafaitino su'esu'e ma atina'e.

二,O le faʻavae galue o le faʻataʻitaʻiga o le olo faʻasolosolo UV:

      O le faʻamoemoega autu o le faʻataʻitaʻiina o aʻafiaga o le susulu o le la, aemaise lava le malamalama o le UV, i luga o mea i totonu o latou siosiomaga masani.O le potu su'esu'e e fa'apipi'iina i se fa'apogai o le malamalama o le UV, e masani lava o se moli fa'alelei UV po'o se fa'alava moli UV, lea e fa'aosoina se fusi o le UV e tutusa ma le mea e maua i le la.O le potu e masani ona faʻatagaina le malosi o le faʻapogai o le malamalama o le UV e faʻafetaui ina ia faʻataʻitaʻiina ai aʻafiaga o le malosi eseese o le la.O totonu o le potu ua mamanuina ma le atamai i foliga o se olo faʻalagolago, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e tuʻuina i tulaga eseese i luga o le faʻafefeteina e maua ai le malamalama o le UV i le malosi ma itu eseese.Ole mea lea e fa'atusa ai le la e taia ai mea mai itu eseese.

       Ina ia faʻataʻitaʻiina tulaga eseese o le tau, e mafai e le potu ona pulea le vevela ma le susu i totonu.E fesoasoani lea e su'esu'e ai le tau o mea i lalo o tulaga eseese o le si'osi'omaga.O nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i se faiga faʻafefe e faʻataʻitaʻi ai aafiaga o le timu ma le sau i luga o mea.E fesoasoani lea e iloilo ai le tumau o le meafaitino pe a o'o i le susu.

三,Fa'aaogāina ole su'ega UV ole olo fa'ata'oto:

O le potu su'esu'e o le UV, o se ituaiga o meafaigaluega su'esu'e sa'o e fa'atusaina tulaga o le fa'avevelaina o le UV i totonu o le si'osi'omaga fa'anatura, e masani lava ona fa'atino e iloilo ai le umi ma suiga fa'atinoga o mea i lalo ole fa'avevela UV.

1. Su'ega tau: E mafai e le su'ega UV ona fa'ata'ita'i sa'o le fa'avevelaina o le UV i le susulu o le la, ma faia se su'esu'ega mae'ae'a o fa'alavelave tuai e pei o le suiga o le lanu, fa'aitiitia le malosi, ta'e ma le fa'aleagaina, lea e ono tupu pe a fa'aalia mea. le siosiomaga UV mo se taimi umi i fafo.

2. Pulea lelei: E mafai e le au gaosi oloa ona faʻaogaina le faʻataʻitaʻiga o le UV i luga o le tau e faʻamautinoa ai latou te ausia tulaga faʻamautu maʻoti aʻo leʻi tuua le fale gaosimea, ma faʻamautinoa ai le lelei o oloa.

3. Iloiloga o le saogalemu: Mo oloa e mafai ona faʻaalia saʻo i le susulu o le la, e pei o fale taʻavale ma mea fau fale, e mafai ona faʻaogaina le suʻega UV e iloilo ai lo latou saogalemu ma faʻamautinoa e le faʻasaʻoina e oloa ni mea mataʻutia e mafua mai i le susulu o le UV, o lea. puipuia le saogalemu o soifua o tagata.

4. Faʻatonuga faʻatonutonu: O nisi oloa e manaʻomia ona tausisia tulaga faʻapitoa o le tau, o le faʻataʻitaʻiga o le tower UV e mafai ona fesoasoani i tagata gaosi oloa e faʻamaonia pe o latou oloa e fetaui ma manaʻoga o tulafono faatonutonu talafeagai, e pei o le IEC 61215, IEC 61730, GB / T 9535, ma isi. ., ina ia mautinoa le tausisia o oloa.

5. Suʻesuʻega ma atinaʻe: Suʻesuʻega ma atinaʻe matagaluega o suʻesuʻega faʻasaienisi ma atinaʻe e mafai ona faʻaogaina le faʻataʻitaʻiga o le olo faʻataʻitaʻi o le UV e faia ai suʻesuʻega tuai o meafaitino umi, ina ia faʻaleleia mea totino ma atinaʻe mea fou e teteʻe i le tau, ma faʻalauiloa le alualu i luma o mea faitino.

O le faʻataʻitaʻiga o le olo faʻataʻitaʻi o loʻo i ai se sao taua i le matata o mea faasaienisi, atinaʻeina o oloa, faʻamautinoaga lelei ma suʻesuʻega faasaienisi, ma isi. ma le alualu i luma faatekinolosi i matā'upu fa'atatau.


Taimi meli: Mati-26-2024